Βαθμολογία

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-0

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Δώνη, ο Ηρακλής πήρε νίκη-«χρυσάφι» απέναντι στον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο με σκορ 1-0. Οι «κυανόλευκοι» με το γνωστό πάθος που τους διακατέχει σε κάθε «τελικό» που δίνουν, πήραν πολύ σημαντική «ανάσα» ενόψει της δύσκολης συνέχειας για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή της αναμέτρησης, δίχως όμως και με τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους να έχουν την πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Ο Χρήστος Δώνης με κεφαλιά στο 58' σκόραρε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γροντή, με το γκολ αυτό να πανηγυρίζεται έξαλλα από τους παίκτες, τον πάγκο και τον κόσμο των "κυανολεύκων".

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα...

Δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Στάμου, Δώνης, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Μοντέιρο (55' Μπαστακός), Κούρος (52’ Γροντής), Περόνε (85' Αγγελόπουλος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ουόν, Κουλιμπαλί (73' Νιασέ), Ζεζίνιο (75' Λάτσι), Βασιλείου, Τόνι Σίλβα, Καλτσάς, Βούρος (79' Μουλόπουλος), Καραμπουέ.