Βαθμολογία

Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

«Φωτιά» για τα καλά έχει πάρει πλέον η υπόθεση υποβιβασμού στη Σούπερ Λιγκ. Το δικό της «λιθαράκι» σε αυτό έβαλε σήμερα (5/4) και η Βέροια η οποία επικράτησε με σκορ 3-0 επί του ΠΑΣ εντός έδρας και έχει ακόμα ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Το 1-0 έγινε στο 20’ με τον Καπετάνο να δέχεται την ασίστ του Στόιτσεφ και με διπλή προσπάθεια να νικάει τον Πασχαλάκη για να ανοίξει το σκορ.

Στο 36' ο Σαρπόνγκ έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση και αφού έκανε μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Πασχαλάκη για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων.

 Η Βέροια είχε τον τελευταίο λόγο στο ματς και στις καθυστερήσεις ο Σούλε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια: Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τόμας, Καλί (81’ Αντονιάν), Ασίγκμπα, Στόιτσεφ (46’ Σούλε), Κάλβο, Καπετάνος (71’ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Κόντε, Κοζορώνης, Γιάκος, Κοροβέσης (77’ Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Λίλα (66’ Λίλα), Μαυροπάνος (57’ Βιδάλ), Ριβέρα.