Βαθμολογία

Ξάνθη - Παναιτωλικός 3-0

Με μια καθ' όλα εντυπωσιακή εμφάνιση, η Ξάνθη δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Παναιτωλικό στα «Πηγάδια» (3-0) και με τη νίκη που πέτυχε έβαλε... φωτιά στη μάχη για τα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν μετά από λάθος των φιλοξενούμενων στο χώρο του κέντρου, ο Πιτσέλι πήρε τη μπάλα, την έδωσε στον Βασιλακάκη κι αυτός έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Γιουνές, ο οποίος με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Ξάνθη έκανε στο 38ο λεπτό το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουνές.

Τέλος, στο 58' ο Πιτσέλι έδωσε στον Γουάλας, αυτός στον Λουσέρο, ο Κυριακίδης απέκρουσε το σουτ του, ο Βασιλακάκης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία για το 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας (63' Καμαρά), Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης (83' Μεχία), Γουάλας, Φλίσκας, Λάζιτς, Πιτσέλι (71' Τριάδης).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσας, Ρόσα (46' Κλέσιο), Παπάζογλου, Μάκος (64' Μπράβο), Μαρκόβιτς, Ρέι, Πάουλο, Τσοκάνης (64' Ρότσα), Λόπες.