Βαθμολογία

Πολυτιμότερος ο Κάνιας

Τον Χοσέ Κάνιας ανέδειξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ ως πολυτιμότερο στο παιχνίδι που έγινε κόντρα στην ΑΕΛ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Χοσέ Κάνιας αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας για την 26η αγωνιστική της Super League.

Με νίκη επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Δικέφαλος, μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, κερδίζοντας σχετικά εύκολα την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας με 2-0. Ο ΠΑΟΚ είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και χωρίς να…φορτσάρει πήρε το τρίποντο. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Χοσέ Κάνιας.

Ο Ισπανός μέσος ήταν εξαιρετικός στην μεσαία γραμμή ενώ συνέβαλε και σε έναν τομέα για πρώτη φορά την φετινή σεζόν: βρήκε δίχτυα. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους έπιασε ένα δυνατό, έξυπνο σουτ και άνοιξε το σκορ, βάζοντας παράλληλα τις βάσεις για την νίκη του Δικεφάλου. Ήταν το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Κάνιας κυριάρχησε στις προτιμήσεις του κοινού και κατέκτησε το βραβείο με ποσοστό 54,51%, αφήνοντας στην δεύτερη θέση με μεγάλη διαφορά τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος μεσοεπιθετικά, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.