Βαθμολογία

Φυντάνης: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»

Ο Αλέξης Κούγιας, μετά την παρουσίαση του Αντρέ Πάους, πήρε πάλι τον λόγο προκειμένου να παρουσιάσει τον νέο τεχνικό διευθυντή Ηλία Φυντάνη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο τεχνικό διευθυντή τον οποίο παρουσίασε, ενώ στην συνέχεια ο κ. Φυντάνης πήρε τον λόγο όπου ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του.

Στην συνέχεια έκανε αναφορά στην εικόνα της ΑΕΛ, τόνισε ότι θα πρέπει να θεωρείται κερδισμένο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρθηκε και στα ταλέντα που έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ανέφερε γιατί να μην κάνει το ίδιο και η ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Φυντάνη:

«Ευχαριστώ προσωπικά τόσο τον πρόεδρο όσο και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν. Μια ιστορική ομάδα με πρωτάθλημα και δυο κύπελλα, ξέρω την δυναμική της ομάδας, έχω έρθει ως αντίπαλος προπονητής και έρχομαι σε έναν ρόλο για να συνεχίσουμε το έργο της διοίκησης και να δυναμώσουμε σε όλους τους τομείς. Όσα ανέφερε ο πρόεδρος η ομάδα θα έχει διαφορετική εικόνα στην συνέχεια, πήραμε έναν καλό προπονητή και οι παίκτες να τα δώσουν όλα, η ομάδα να είναι διαφορετική να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με τσαμπουκά στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και το έδειξε στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, με Παναθηναϊκό και στο ματς της Τετάρτης με Αστέρα η ομάδα να είναι σαν να έχει κερδίσει. Να δείξει άλλο πρόσωπο και να προσπαθήσουμε στην συνέχεια για τα πλάνα μας να έρθουν ταλαντούχοι παίκτες με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου και όπως το κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός γιατί να μην το κάνουμε και εμείς».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ Η ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ Η ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ WWW. ATHLETICLARISSA.GR.