Βαθμολογία

Πάους: «Τιμή μου που είμαι στην ΑΕΛ»

Ευτυχισμένος που θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ εμφανίστηκε κατά την παρουσίαση του από την λαρισινή ομάδα ο Αντρέ Πάους.

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε ότι ένας από τους λόγους που ήρθε ήταν και το πλάνο της ομάδας, ευχήθηκε να κάνει ντεμπούτο με νίκη, ενώ ύστερα απάντησε στα ερωτήματα των εκπροσώπων του τύπου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Πάους:

«Είμαι ευτυχισμένος και είναι τιμή μου που είμαι προπονητής σε αυτή την μεγάλη ομάδα, που έχει ένα πρωτάθλημα και δυο κύπελλα. Ελπίζω γρήγορα να γνωρίσω τους παίκτες και το όλο κλίμα. Ο κύριος στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία να δουλεύουμε σκληρά και έχουμε πολλά να κάνουμε, όχι μόνο φέτος, αλλά και του χρόνου. Άκουσα το πλάνο του προέδρου μου αρέσει και ήρθα με σκοπό να βοηθήσω και εγώ στην ανάπτυξη του σωματείου της ομάδας και την ίδια την ομάδα.

Όπως και τους παίκτες ατομικά αν τους αναπτύξεις και τους βοηθήσεις η ομάδα θα φτάσει σε υψηλό επίπεδο και στο τέλος της ημέρας θα είναι καλό για τους παίκτες, για τον πρόεδρο και για μένα όλη αυτή η συνεργασία. Ελπίζω να κερδίσουμε μεθαύριο στο πρώτο μου παιχνίδι και εδώ τελειώνει η αρχική μου τοποθέτηση».

Σε ερώτηση για το αν θα έχει δικούς του συνεργάτες ή αν θα τον πλαισιώσουν οι υπάρχοντες είπε:

«Πιθανό για φέτος να μείνουμε ως έχουμε. Θα αξιολογήσω μετά την όλη διαδικασία, θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε για του χρόνου».

Σε ερώτηση για το ότι ο προκάτοχος του είχε πει μετά την νίκη με Παναιτωλικό ότι ήταν βήμα παραμονής, ενώ ο κ. Κούγιας έχει αμφιβολίες ακόμα και τι γνώμη έχει ο ίδιος ανέφερε:

«Έχω την ίδια με τον πρόεδρο. Δεν έχει σημασία το προηγούμενο ματς, σημασία έχει το επόμενο και πάντα αυτό θα πρέπει να κοιτάμε».

Σε ερώτηση του athleticlarissa για το τι σύστημα του αρέσει να παίζει τόνισε:

«Είμαι γενικά επιθετικός προπονητής, μου αρέσει να ξεκινάμε από την άμυνα και να φτάνουμε στην επίθεση. Βήμα βήμα όλα θα γίνουν, να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν, ακόμα δεν καταφέραμε και μαθηματικά να παραμείνουμε στην κατηγορία, όταν το καταφέρουμε θα δούμε για την νέα σεζόν για το σύστημα».

Σε ερώτηση για τις πρώτες του εντυπώσεις ως προπονητή δήλωσε:

«Πολύ καλή εικόνα, εξεπλάγην θετικά, είδα ένα πολύ ωραίο και όμορφο γήπεδο. Στο χθεσινό παιχνίδι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μισό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και βάσει απόδοσης η ΑΕΛ δικαιούταν τουλάχιστον έναν βαθμό. Ήταν μια άτυχη μέρα, παίξαμε πολύ καλά και ήταν κρίμα που δεν πήραμε τουλάχιστον έναν βαθμό».

Σε ερώτηση για το κομμάτι της συνομιλίας με τον κ. Κούγια είπε:

«Ερχόμενος στην ΑΕΛ κατάλαβα σε ποια ομάδα βρίσκομαι, αναλύσαμε τα δεδομένα και πιστεύω όλα θα πάνε καλά, τόσο φέτος, όσο και του χρόνου».

Σε ερώτηση για τις πληροφορίες που έχει για το ελληνικό ποδόσφαιρο ανέφερε:

«Θέλω να κάνω πράγματα στον σύλλογο, δεν με ενδιαφέρει το επόμενο βήμα, κοιτάω μόνο την δουλειά μου εδώ γιατί αυτό είναι σημαντικό, όλοι είμαστε συμμετέχοντες από τους οπαδούς μέχρι τους σπόνσορες, να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο κάθε μέρα, όπως λέω και στους παίκτες να απολαμβάνουν αυτό που κάνουνε».

Σε ερώτηση για την διαδικασία αναδόμησης που ανέφερε και ο κ. Κούγιας τόνισε:

«Έχω πολλά σχέδια, αλλά γνωρίζω καλά τα δεδομένα, θα μιλήσω με την διοίκηση και θα τα εξωτερικεύσω».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ Η ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ Η ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ WWW. ATHLETICLARISSA.GR.