Βαθμολογία

Κούγιας: «Ο Πάους με ρώτησε και για τους άλλους παίκτες...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για την προσπάθεια των «βυσσινί» τη φετινή σεζόν, τους monsters και όχι μόνο.

Δείτε αναλυτικά:

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια απέναντι σε ομάδες όπως η Κέρκυρα, ο Ηρακλής, ο Λεβαδειακός να έχουμε αυτήν την εσωτερική διαμάχη. Από την αρχή της σεζόν το έλεγα και αυτός ήταν και ο λόγος που επέμενα να μην φύγει ο Σάκης Τσιώλης. Η ομάδα είναι πάνω από όλα και κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.» τόνισε αρχικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, είπε:

«Εμείς κάθε Κυριακή δίνουμε αγώνα επιβίωσης. Ενώ φαίνεται πως έχουμε εξαιρετική ομάδα, χθες μας κλέψανε ένα βαθμό. Έξι οφσαίντ σε φάσεις για γκολ. Αν ο ΠΑΟΚ τηρούσε και το fair play δεν θα δεχόμασταν το δευτερο γκολ. Βλέπεις ομάδες να μας ανταγωνίζονται με βρώμικο τρόπο.»

«Οι δηλώσεις που έκανα για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν είναι τυχαίες δηλώσεις. Η διοργανώτρια αρχή δεν κάνει τίποτα. Εάν εμείς έχουμε την εικόνα πο πρέπει να έχουμε στο γήπεδο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πάει εκεί που πρέπει να πάει. Του χρόνου όπως και φέτος θα τελειώσουμε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι.» συμπλήρωσε εν συνεχεία...

Για τον Θοδωρή Βουτυρίτσα, τόνισε:

«Όταν έκανά την πρόταση στον Θοδωρή Βουτυρίτσα βούρκωσε. »

Για τον κ. Πάους, είπε:

«Ο κ. Πάους με ρώτησε και για τους άλλους παίκτες (που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ) . Έχουμε μια καλή βάση ομάδας και θα την κάνουμε καλύτερη.»

Για το αν αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνει ώστε να υπάρχει ομόνοια, είπε:

«Δεν είναι η τελευταία προσπάθεια αυτή που κάνω. Θέλω να δω τους monsters στο γήπεδο. Οι Αλκαζάρ μας έχουν στηρίξει και δίνουν τον παλμό στο γήπεδο.Πρέπει να τα βρούνε μεταξύ τους και εμείς θα κάνουμε τα πάντα.»

«Εμείς όχι μόνο την Τετάρτη και την Κυριακή και μετά το Πάσχα θα δέιξουμε την ίδια εικόνα. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με αξιοπρέπεια.» τόνισε στο τέλος της ομιλίας του.