Βαθμολογία

Βέροια: «Κύριοι, η τράπουλα είναι… σημαδεμένη»

Ο τελικός χάθηκε και η κατάσταση φαίνεται πως δύσκολα θα αντιστραφεί... Ο λόγος για τη Βέροια, η οποία το Σάββατο (1/4) γνώρισε την ήττα από τον Λεβαδειακό με 3-1 με αποτέλεσμα να πάει στο -6 από εκείνον.

Μία μέρα μετά (2/4) οι Ημαθιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση και σε αυτή εξαπολύουν επίθεση κατά του Παπαπέτρου για τις αποφάσεις που πήρε σε συγκεκριμένες φάσεις, ενώ ξεκαθαρίζουν πως η τράπουλα είναι σημαδεμένη αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως τους... έχουν βάλει στο μάτι για να πέσουν.

Αναλυτικά αναφέρουν: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση… Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά γίναμε θεατές στο ίδιο έργο. Ένα έργο, που και πάλι ήταν… θρίλερ. Ο τίτλος του; «Ο εφιάλτης στο δρόμο του…. Παπαπέτρου»

Ο διαιτητής από την Ένωση Αθηνών στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήταν ο πρωταγωνιστής. Ήταν αυτός που με τις αποφάσεις δεν άφησε την ομάδα μας να… σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη, που θα άνοιγε το δρόμο για την παραμονή της στη Superleague.

Ο τηλεοπτικός δέκτης είναι ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας… Φάουλ έξω από την περιοχή, που -ως δια μαγείας- έγινε πέναλτι. Καθαρό επιθετικό φάουλ στον Βασιλαντωνόπουλο , το οποίο δεν δόθηκε και στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ. Οι δύο αυτές φάσεις ήταν οι πιο χαρακτηριστικές…

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η ΠΑΕ Βέροια αισθάνεται την ανάγκη να δώσει πολλά συγχαρητήρια στον πρωταγωνιστή του, κ. Παπαπέτρου, καθώς και στους βοηθούς του, οι οποίοι έπαιξαν άψογα τον ρόλο τους.

Κύριοι, η τράπουλα είναι… σημαδεμένη και το έχουμε καταλάβει. Αφού, λοιπόν, είναι έτσι, αφήστε μας να πέσουμε με αξιοπρέπεια…».