Βαθμολογία

Σουάνης: «Η άνοδος χάθηκε οριστικά σήμερα»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Καραϊσκάκη, εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Σουάνης. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» άφησε τόνισε πως η ομάδα έχει θέματα άλυτα και δεν μπορεί να αντιδράσει. Υποστήριξε πως φταίνε και οι ποδοσφαιριστές, ενώ τόνισε πως ο στόχος της ανόδου χάθηκε οριστικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σουάνη:

«Όντως είναι μια στενάχωρη μέρα. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι όλη η χρονιά, γιατί αν κερδίζαμε θα μέναμε μέσα στο στόχο. Η ομάδα μας είναι προβληματική και αυτό φαίνεται σε όσα παιχνίδια δεχθήκαμε γκολ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε επί της ουσίας. Είμαστε μια προβληματική ομάδα και ανταγωνιζόμασταν μια ομάδα που σφύζει από υγεία. Είμαι τρεις μήνες εδώ και τον ενάμιση μήνα παίζουμε όχι για να κερδίσουμε και να πάρουμε κάτι, παίζουμε για να κερδίσουμε και να μη φύγουν 5-6 συμπαίκτες μου και ο κάθε προπονητής. Το ότι αλλάζουμε κι άλλο προπονητή δείχνει ότι η ομάδα έχει θέματα τα οποία είναι άλυτα, μην μπορώντας να αντιδράσουμε ύστερα από ένα άσχημο αποτέλεσμα, μην μπορώντας να αντιδράσουμε μέσα στο παιχνίδι. Φυσικά και φταίμε οι ποδοσφαιριστές, φυσικά και όποιος είναι δίπλα στην ομάδα έχει τις ευθύνες του, όμως ομάδα είσαι όταν έρχονται τα δύσκολα κι εμείς, όταν ήρθαν τα δύσκολα, δεν ήμασταν καθόλου ομάδα, καθόλου οικογένεια. Αυτό δεν πρέπει να εντυπωσιάζει κανέναν, γιατί υπήρχε μια ροή στο να γίνει όλο αυτό. Δεν σηκώνονται εύκολα τα βάρη από πολλούς κι έτσι δεν μπορέσαμε κι εμείς να τα σηκώσουμε. Η άνοδος χάθηκε οριστικά σήμερα, θαύματα δεν γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε στην Γ' Εθνική. Η ομάδα λειτουργεί ερασιτεχνικά. Η ομάδα θυμίζει επαγγελματική μόνο από τον κόσμο και το όνομά της. Μια σοβαρή επαγγελματική ομάδα αλλάζει τέσσερις προπονητές τη χρονιά; Όταν ήρθα τον Ιανουάριο μου έλεγαν πως η ομάδα ήταν μια οικογένεια και αυτό δεν το είδα. Δεν θέλω να επεκταθώ. Προσπαθούσαν όλοι να γίνει η ομάδα μια γροθιά».

Το goalpost.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σουάνη, μετά τη συνέντευξη Τύπου και ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να γίνει πιο σαφής, όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε για άλυτα προβλήματα στην ομάδα και τόνισε πως: «Τρία άτομα είναι κοντά στην ομάδα, οι κ.κ. Ευριπίδης Τσιμπανάκος, Ανδρέας Μπονόβας και Τζόναθαν Βαΐτσης. Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ως πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, δεν έχει υλοποιήσει τις υποχρεώσεις, τόσο προς εμένα, όσο και προς τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου...».