Βαθμολογία

Μπορούσε περισσότερα, Γιάννουλη - Καλοχώρι 1-0

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις η Δήμητρα Γιάννουλης νίκησε με 1-0 την Αναγέννηση Καλοχωρίου για την 25η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη πέρα από το γκολ είχε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, είχε δοκάρι, ωστόσο απέτυχε και έτσι το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 3' ο Μπαρούτας απέτυχε σε τετ-α-τετ πλασάροντας άουτ, ενώ στο 20' ο Αμπατζίδης από πλάγια έκανε το πλασέ για να αποκρούσει δύσκολα ο αντίπαλος πορτιέρο. Στο 65' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, ύστερα από πολύ ωραία ενέργεια του Γκατζούλη και σουτ με την Γιάννουλη να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό.

Με την συμπλήρωση 80 λεπτών το πλασέ του Σπανού πέρασε άουτ και στο 85' καλή εκτέλεση φάουλ του Θώμου, ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Μπαρούτας έκανε το πλασέ με την μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Πάπαλης, Αετόπουλος, Τούφας (61' Χατζηγρηγορίου), Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός, Τσανάκας, Μπαρούτας, Γκατζούλης, Αμπατζίδης.