Βαθμολογία

Λύτρωση με Καρβούνη για Αμυγδαλέα

Νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε σήμερα (2/4) η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας απέναντι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας για την 25η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, παιχνίδι κέντρου ένα τέρμα του Καρβούνη προς το τέλος της αναμέτρησης ήταν και αυτό που την έκρινε υπερ της Αμυγδαλέας.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 20' για την φιλοξενούμενη με την κεφαλιά του Χασιώτη να φεύγει πάνω από τα δοκάρια με την απάντηση του Αετού να είναι στο 35' με το σουτ του Αντωνόπουλου να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρέλλα.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα καλά σουτ των Καρβούνη και Δημητρέλη απέκρουσε ο Μπρέλλας, ενώ στο 75' εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου για την Νέα Πολιτεία η μπάλα έφτασε στον Αλεξανδρή που σούταρε με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Τελικά η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 85' με το κοντινό πλασέ του Καρβούνη να καταλήγει στα δίχτυα του Μπρέλλα και την Αμυγδαλέα να φτάνει στους τρεις βαθμούς.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Ανδριανόπουλος (71' Κουρούκας), Καρβούνης, Υφαντής, Δημητρέλης (78' Χατζηιωαννίδης), Αντωνόπουλος, Πίρε (89' Σκούπρας)

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Τσιάκος, Γιαγιάκος, Χασιώτης, Παπαμάνος, Αλεξανδρής (87' Σκόμπας), Βενέτης, Τζουμάκης, Δέψης, Κυριάκος, Φούντας.