Βαθμολογία

Τα δοκάρια σταμάτησαν το Μακρυχώρι

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του έκανε φέτος ο Αετός Μακρυχωρίου ο οποίος είχε πολλές φάσεις και τρία οριζόντια!!! δοκάρια, όμως ηττήθηκε 0-1 από τον Φαλανιακό για την 25η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο, που δέχτηκε και το γκολ, στην συνέχεια ήταν η απόλυτη κυρίαρχη στην αναμέτρηση, αλλά είδε την τύχη να της γυρίζει την πλάτη και να γνωρίζει την ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν στο 18' το 0-1 και στο 25' πρώτη ευκαιρία για τον Αετό όταν ο Αργύρης εκτέλεσε κόρνερ, ο Βάσσιος έκανε το σουτ, η μπάλα μετά την αναμπουμπούλα έφτασε στον Αργύρη που σούταρε για να απομακρύνουν πάνω στην γραμμή οι αμυνόμενοι.

Στο 30' πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Αργύρη ο Βάσσιος έκανε σουτ στην κενή εστία, όμως η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στο 32' είχαμε το πρώτο από τα τρία δοκάρια με το σουτ του Μάντζαρη, ενώ στο 38' ο Τέας απέτυχε να βρει τον Φουσίκα που ήταν σε πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 58' ύστερα από σέντρα του Γκαμπέτα ο Φουσίκας πήρε την κεφαλιά ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς με την μπάλα να καταλήγει οριζόντιο και πάνω στην γραμμή να απομακρύνει η άμυνα του Φαλανιακού. Στο 75' το τρίτο και τελευταίο οριζόντιο δοκάρι για την ομάδα του Μπουρνάκα με το σουτ του Φουσίκα.

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης (60' Νικολαΐδης), Τίκος, Βάσσιος, Παυλόπουλος (85' Σαμαράς), Αργύρης, Μάντζαρης, Τέας, Πάσσιος, Φουσίκας.