Βαθμολογία

Βουτυρίτσας: «Έπρεπε να πετύχουμε ένα τέρμα...»

Στο ένα γκολ το οποίο τουλάχιστον θα έπρεπε να είχε πετύχει η ΑΕΛ στάθηκε στη Συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός των «βυσσινί» Θοδωρής Βουτυρίτσας. Ο προπονητής του συλλόγου, μίλησε για το δικό του μέλλον την ΑΕΛ, ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι τιμή του που ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ειπε:

Για το αν το αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΛ, είπε:

 «Να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη που έκανε. Εμείς περιμέναμε να έχουμε πάρει κάτι στο τέλος. Βάσει απόδοσης είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε ένα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συντηριτικοί, αλλά πάνω στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Είχαμε εστιάσει στα δυνατά του σημεία και παίξαμε αρκετά καλά τεχνικά. Έγινε και μία φάση που ο επόπτης θα μπορούσε να μην κόψει και να την αφήσει για να δημιουργήσουμε μία επιθετική κατάσταση.Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και ασκήσαμε μεγαλύτερη πίεση στον ΠΑΟΚ. Ήμασταν άτυχοι στη φάση με τον Ντέλετιτς. Γενικά κάναμε κάποιες προϋποθέσεις για να πάρουμε κάτι. Σίγουρα η ομάδα μου έπρεπε να σκοράρει μία φορά».

Για το αν η ΑΕΛ έμαθε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA:

«Μας προβλημάτισε εκείνο το παιχνίδι. Μας τρόμαξε και μας προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ σε μία αναμέτρηση που ίσως ήταν η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Σήμερα δεν ήταν τόσο πιεστικός και φρέσκος. Ίσως σκέφτεται το Κύπελλο. Εμείς όμως και στη θέση που βρισκόμαστε χρειαζόμαστε τους βαθμούς μέχρι το τέλος. Ήμασταν προσεκτικοί και διαβασμένοι στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ενώ στο δεύτερο μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο».

Για το γεγονός πως είναι ο τρίτος προπονητής που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ:

«Εγώ δεν μπορώ να κρίνω κάτι αυτή τη στιγμή. Ήμουν με τον κύριο Τσιώλη και σήμερα ήρθα ως υπηρεσιακός. Εγώ έκανα το έργο μου. Σίγουρα οι πολλές αλλαγές δεν φέρνουν την καλύτερη εικόνα. Εμείς κοιτάμε να τελειώσουμε τη φετινή χρονιά και να κρατήσουμε την ομάδα στη κατηγορία και του χρόνου να την στήσουμε σε καλύτερες βάσεις».

Για το ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα:

«Θα συνεχίσουμε μέχρι το καλοκαίρι με τον κ. Πάους και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε συζητήσει με τον κ. Κούγια, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Για το αν θα ήθελε μία ευκαιρία για δείξει τη δουλειά του:

«Το γεγονός πως κάθομαι μία φορά για μένα είναι τιμητικό διότι δεν ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι. Με το ποδόσφαιρο ασχολούμαι χρόνια, αλλά με τις ακαδημίες και την ανάδειξη ταλέντων. Αυτό προέκυψε και έπρεπε να το υπερασπίσω τώρα. Νομίζω πως τα καταφέραμε αρκετά καλά σήμερα και ήταν ένα θετικό βήμα γιατί τα παιδιά ήταν απελευθερωμένα».