Βαθμολογία

Ισοπαλία και αγωνία για Φάρσαλα και Αγιά (PICS)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Α' ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δωτίεα Αγιάς για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε ένα ματς με πολύ κόσμο και σχεδόν γεμάτη την κερκίδα, κυρίως οπαδοί του Αχιλλέα, αλλά και αρκετοί από πλευράς Αγιάς με αυστηρή αστυνομική δύναμη οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν πέρνοντας από έναν βαθμό.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή, την υπεροχή και τις φάσεις, όμως δεν είχε το καθαρό μυαλό να φτάσει στο γκολ, κάτι που δεν μπόρεσε ούτε η Αγιά παρότι άλλαξε άρδην την εικόνα της στην επανάληψη με κύριο εκφραστή τον Τσατσαλίδη.

Πρώτη καλή στιγμή στο 24' με ένα δυνατό σουτ του Κακαζούκη και την μπάλα να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Φαρμάκα, ενώ ένα λεπτό αργότερα καλό σουτ του Παλάσκα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 27' ο Λόλας έκανε σουτ ο Φαρμάκας απέκρουσε και στην επαναφορά σουτ του Νεμπεγλέρα απέκρουσαν εκ νέου οι αμυνόμενοι, ενώ έξι λεπτά αργότερα από σέντρα του Λόλα κεφαλιά του Περήφανου ανάγκασε τον Φαρμάκα να διώξει την μπάλα κόρνερ. Τελευταία καλή στιγμή στο 42' με το σουτ του Νεμπεγλέρα να περνά δίπλα από την εστία.

Καλύτερη η ομάδα της Αγιάς στην επανάληψη και με κύριο εκφραστή τον Τσατσαλίδη έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Αρχικά στο 55' το σουτ του από πλάγια δεξιά, η μπάλα κύλησε αργά και βασανιστικά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι, στο 66' η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ και στο 68' εξαπόλυσε δυνατό σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από την εστία του Κουτσοκέρα.

Οι δυο τελευταίες καλές στιγμές ανήκουν στους γηπεδούχους όταν στο 90' ο Νεμπεγλέρας έκανε το γύρισμα ο Πετράκης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ και στο 91' το σουτ του Τλούπα μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Διαιτησία: Γκάγκας (Καρακώστας, Πατέτσος).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Κουμπούρας, Οικονόμου, Κακαζούκης, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Λόλας (80' Πετράκης), Νάστας (65' Τλούπας), Βούλγαρης (66' Ρέψης), Παλάσκας.

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Γούτος Ε, Γούτος Ν., Τσακάλι, Σούλι, Παππάς, Τσατσαλίδης (90' Ντελής), Ντακούλας, Μαλάκος (78' Χαλάτσης), Νάτσης, Μπόντε (85' Σβερκούλης).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ