Βαθμολογία

Με πρωταγωνιστή τον Μορφάκη η κ-17, 2-1 την Βέροια

Σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 πήρε σήμερα (2/4) η κ-17 της ΑΕΛ απέναντι στην αντίστοιχη της Βέροιας στο προπονητήριο των Δένδρων για την 1η αγωνιστική του 4ου γύρου.

Οι μικροί του Ζήση Ζιάγκα ήταν πολύ καλοί στην αναμέτρηση ιδίως στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μορφάκη, ενώ παράλληλα προσπέρασαν την σημερινή τους αντίπαλο έχοντας πλέον 31 βαθμούς, έναντι 28 των Μακεδόνων.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 26' μετά από ατομική προσπάθεια του Μορφάκη και σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το 2-0 έγινε στο 72' πάλι με τον Μορφάκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γκαλγκανόπουλου και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε δυο τα τέρματα των "βυσσινί". Η Βέροια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 85' στο τελικό 2-1 με τον Ματελόπουλο.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Κολοβός, Πλατάνας, Μαλάκος, Μαλούσι (46' λ.τ. Βόγλης), Φουρκιώτης, Χριστιανός, Κατσαρός, Πινακάς (60' Γκαλγκανόπουλος), Καλύβας (80' Κακαράντζας), Μορφάκης, Βάνης (80' Κοντογιώργος).

Βέροια (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Ντιντιλάς, Μπράτσια (60′ Κωστογλίδης), Ιτσκάρας, Παλάνης (75′ Κοντός), Καγκελίδης, Τζάνι (85′ Γώτας), Στογιανίδης, Ταλαίπωρος (80′ Χατζηγεωργίου), Κουλιανίδης (60′ Ματελόπουλος), Κουτσούκης, Σοφιανίδης.

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr ο προπονητής των "βυσσινί" Ζήσης Ζιάγκας που τόνισε ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για την ομάδα του, εν αντιθέσει με το δεύτερο στο οποίο, λόγω και των πολλών αλλαγών, έπαιξε ρόλο και η κούραση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή της κ-17:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι, είχαμε πολλές φάσεις, στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω και των πολλών αλλαγών, η κούραση ήταν εμφανής, όμως ευτυχήσαμε να κάνουμε το 2-0 και ουσιαστικά καθαρίσαμε το παιχνίδι. Με δυο λόγια στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, θεωρώ το δεύτερο ήταν μέτριο τόσο για μας, όσο και για την Βέροια».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ