Βαθμολογία

Νίκη ανόδου για τον Ηρακλή Λάρισας

Νίκη που ισοδυναμεί με μαθηματική άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ πέτυχε σήμερα (1/4) ο Ηρακλής Λάρισας απέναντι στην Αναγέννηση Πουρναρίου με 2-1 για την 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη σε παιχνίδι μονόλογο σκόραρε δυο φορές, είχε δυο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και πολλές χαμένες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ σφράγισε την άνοδο της και μαθηματικά καθώς έχει δεδομένο εξάποντο από τις ομάδες που δεν κατεβαίνουν. Πλέον επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα σε ένα κλίμα πανηγυρικό στην ομάδα και πως να μην είναι άλλωστε.

Μόλις στο 3' κεφαλιά του Μπάμη ύστερα από κόρνερ του Μολά κατέληξε στο αριστερό δοκάρι, στο 15' τετ-α-τετ του Αποστόλου σουτ και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πουρναρίου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 23' έκανε σουτ για να διώξει με υπερένταση με τα πόδια ο τερματοφύλακας.

Στο 28' από σέντρα του Σπανού και κεφαλιά του Ζαφειρίου η μπάλα κατέληξε άουτ, για να κάνει το 1-0 στο 59' ο Μπάμης με πλασέ ύστερα από κόρνερ του Ζαφειρίου. Στο 68' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Λιανό, με τον Ζαφειρίου να αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως ο τερματοφύλακας του Πουρναρίου έδιωξε με τα πόδια.

Τελικά στο 80' ο Ηρακλής έφτασε στο 2-0 ύστερα από κάθετη του Μπάμη στον Ζαφειρίου που πέρασε και τον τερματοφύλακα για να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα και το τελικό 2-1 έγινε στο 92' όταν ο Μαγαζιώτης ανέτρεψε τον Μπαρσαμόπουλο, δόθηκε πέναλτι με τον Νεμπεγλέρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Λιανός, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Γκιουρσάνης, Μπάμης, Φώτος (55' Μπατσής), Μολάς, Σπανός (68' Σουλτούκης), Ζαφειρίου (73' Κατσής), Αποστόλου.

*Πολλά συγχαρητήρια από τους συντελεστές του athleticlarissa στην διοίκηση του Ηρακλή και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Λάμπρο Ιωακείμ, στον προπονητή Γιάννη Τσακμακίδη καθώς και στους παίκτες που από την αρχή της χρονιάς έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, καθαρό ποδόσφαιρο που το ζήλευαν όλες οι ομάδες και επάξια κέρδισαν την άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ.