Βαθμολογία

Ήττα με παράπονα για τα Βούναινα

Ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε σήμερα (1/4) η ομάδα των Βουναίνων από τον Αβέρωφ Λάρισας για την 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ και έχασε έδαφος στην μάχη της ανόδου στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου στο πρώτο ημίχρονο με πολλές χαμένς ευκαιρίες, ενώ υπάρχει αμφισβήτηση για το πέναλτι με το οποίο πήρε την νίκη η φιλοξενούμενη ομάδα στις καθυστερήσεις.

Στο 5' πρώτη καλή στιγμή με το πλασέ του Πρισακάρου από κοντά να καταλήγει άουτ, στο 8' σουτ του Τσαπράζη απέκρουσε με το σώμα ο αμυντικός, στο 10' ο Πρισακάρου έκανε το 1-2 με τον Τσαπράζη, αλλά το σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 15' σε προσπάθεια του Καζάνι από αριστερά την τελευταία στιγμή τον έκοψε αμυντικός.

Πέντε λεπτά μετά το ημίωρο έγινε το 0-1, ενώ στο 70' πλασέ του Πρισακάρου απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας για να έρθει στο 85' ο Τσανάς με πλασέ να κάνει το 1-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι αυτό θα είναι το τελικό σκορ, στο 90' οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι έκαναν το 1-2. Ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους καθώς ο τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα με τον επιθετικό του Αβέρωφ να πέφτει στην περιοχή.

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Σκούρας, Κοτρώτσιος, Μερτζανίδης, Δεσπόπουλος, Χατζηλιάδης, Χριστοδούλου Κ., Γκομοσίδης (72' Σπανός, 88' Μουτσάνας), Τσαπράζης (72' Κουτής), Τσανάς, Πρισακάρου, Καζάνι Γ.