Βαθμολογία

Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης 1-2

Ακόμα μια νίκη στην προσπάθεια του για την άνοδο στην Super League πανηγύρισε σήμερα (1/4) ο Απόλλων Σμύρνης που νίκησε στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό με 2-0 για την 24η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου με τη νίκη αυτή παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας πλέον 62 βαθμούς, αλλά και ένα παιχνίδι περισσότερο από τους διώκτες της Λαμία και Άρη που έχουν 56 και 50 βαθμούς αντίστοιχα.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία άνοιξε το σκορ στο 20' με σουτ του Περογαμβράκη, ενώ δέκα λεπτά αργότερα έβαλε τις βάσεις της νίκης καθώς πέτυχε το 0-2 με σουτ του Λαρισαίου Σάββα Σιατραβάνη. Τα "λιοντάρια" το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 στο 52' με τον Τσιμίκα.

Πανσερραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Ντοράγκι (86′ Τσελεπίδης), Ιωαννίδης, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Φουσού (70′ Κανούλας), Γαβριηλίδης, Σιάκκας (84′ Πόζογλου), Τσιμίκας, Ρούτσης, Γκούρτσας.

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης (81′ λ.τ. Κύργιας), Χιντζίδης, Πάνος, Ομπόντο, Κονέ, Σιατραβάνης, Περογαμβράκης (82′ Αλμπάνης), Διαμαντόπουλος, Μπαρμπόσα (65′ Τσιάρας).