Βαθμολογία

Η απάντηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ απέναντι σε εκείνη της ΠΑΕ που είχε βγει νωρίς το μεσημέρι. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Χωρίς ουδεμία έκπληξη διαβάσαμε ακόμα μια ανακοίνωση της ΠΑΕ που βρίθει ανακριβειών και προσβολών. Δεν συνηθίζουμε να αναλωνόμαστε σε δηλώσεις, άλλωστε είναι γνωστό πως η αναλογία ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΕ και Σωματείου είναι 100/1, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε. Δεν θα σταθούμε στην ανάλυση των οικονομικών στοιχείων, ειδικά όταν αυτά είναι αμείλικτα. Ούτε στο να αποκαταστήσουμε την αλήθεια περί συνελεύσεων. Απαντούμε στους κυρίους, η παιδεία και οι αρχές μας επιβάλλουν να αποκαλούμε κυρίους ακόμα και τους υβριστές μας, διότι έκαναν νύξη για «αντίδραση υγιών μελών».

 Ενημερώνουμε λοιπόν, πως εμείς οι επαρχιώτες φίλαθλοι δεν χαρακτηρίζουμε υγιείς και δεν επιθυμούμε στο Σωματείο μας, ανθρώπους που απασχολούν συνεχώς τις αστυνομικές αρχές, που επιτίθενται με έργα και λόγια σε μέλη, φίλους και φιλάθλους, και που η ιδιοκτησία της ΠΑΕ προστατεύει νομικά και ηθικά, ενάντια σε κάθε λογική και έννοια κοινωνικής αλληλεγγύης.

Όσο για τα ηρωικά 60 μέλη που ήταν χθες παρόντα παρά την πλήρη, τελικά, επικράτηση της pax tromara, τους ευχαριστούμε προσωπικά. Με τη στάση τους, και με το ψήφισμα καταδίκη των επιθέσεων από πλευράς ΠΑΕ, απέδειξαν ότι υπάρχουν, ακόμα και σήμερα, άνθρωποι στην ΑΕΛ που βάζουν την Ιδέα της πάνω από απειλές για τη σωματική ακεραιότητα, την επαγγελματική τους καριέρα και την οικογενειακή τους ειρήνη.

Επίσης αποκαλύφθηκαν άτομα κατωτάτου επιπέδου που με αντίτιμο 300 ευρώ, αδιαφορούν για τη βία, τον εξευτελισμό και την προσωπική καταδίωξη συνανθρώπων τους, που τους θεωρούσαν φίλους και ζούσαν και εργάζονταν στους ίδιους χώρους. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν πλέον διαγραφεί από την κοινωνία της Λάρισας, η οποία εκφράζει την αποστροφή της σε αυτό το μοντέλο και στάση ζωής με την αποχή της από τους αγώνες της αγαπημένης μας ΑΕΛ. Θλιβερή συνέπεια το απίστευτο, ο κόσμος στις καφετέριες να είναι περισσότερος από αυτόν στις κερκίδες.

Υ.Γ. Αναφορικά με τη συγγνώμη του κ.Νάκα προς τον κ.Μάρκου, σε συζήτηση ιδιαιτέρως, ισχύει και έχει να κάνει με το εξάμηνο της αλληλεγγύης UEFA, για την οποία όντως έγινε παρερμηνεία. Για τα υπόλοιπα όμως σαράντα εννέα (49) ερωτήματα προς την ΠΑΕ, για τα οποία ο κ.Μάρκου δήλωνε άγνοια ή αναρμόδιος παρόλο που η υπογραφή του κοσμεί όλα τα σχετικά έγγραφα, θα λάβουμε ποτέ απάντηση από μέρους σας; Μήπως θα πρέπει να περιμένουμε τον έκτακτο έλεγχο που θα διατάξει το Μονομελές Πρωτοδικείο κατόπιν αίτησής μας; Και αν ναι, τότε γιατί δικηγόρος της ΠΑΕ ήδη μας ενημέρωσε ότι θα ζητήσει αναβολή της εκδίκασης; Πως συμβαδίζει το γεγονός αυτό με τη βεβαιότητα από την πλευρά σας ότι όλα βαίνουν καλώς και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα;

Υ.Γ.1 Δεν θα επανέλθουμε στο θέμα, όσο και αν προκληθούμε. Οι απαντήσεις μας μόνο θεσμικά.