Βαθμολογία

Τσιώλης: «Ήθελα να φύγω ένα μήνα πιο πριν αλλά…»

Για την παραίτηση του από τον πάγκο της Α.Ε.Λ. μίλησε ο Σάκης Τσιώλης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως μεγάλο ρόλο έπαιξε η πίεση που είχε στην ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:

Για την παραίτηση του: «Μου έγινε μια πρόταση ανανέωσης για τη νέα περίοδο και επειδή με την ομάδα συνδέομαι συναισθηματικά θεώρησαν πιο έντιμο να αποχωρήσω και να γίνουν τα σχέδια και ο προγραμματισμός με το νέο τεχνικό. Ήταν μια φορτισμένη χρονιά με μεγάλη πίεση και κάποια στιγμή πρέπει να είσαι και καλά ψυχολογικά εσύ».

Για την πηγή της πίεσης: «Από τη βαθμολογία, από τα δύσκολα πράγματα, ότι φέτος έγιναν πολλά πράγματα με πολλούς παίκτες, αλλά καταφέραμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα και πήγαν όλα αυτά και έφυγα με ήσυχη τη συνείδηση μου. Ήθελα να φύγω ένα μήνα πιο πριν αλλά λόγω της εύθραυστης βαθμολογικής μας θέσης δεν το έκανα αυτό. Το έκανα όταν τα πράγματα ήταν καλύτερα για εμάς».

Για τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα».

Πρόσθεσε ακόμη τα εξής: «Όλα είχαν να κάνουν με τη νέα περίοδο. Επειδή δεν ήθελα να συνεχίσω νομίζω ότι ήταν πιο έντιμο να τελειώσουμε εδώ. Δεν έβλεπα τον εαυτό μου έτοιμο να συνεχίσω και τη νέα περίοδο».

Για την αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με τον ΠΑΟΚ: «Η Α.Ε.Λ. είναι απαλλαγμένη από το βάρος που είχε, την πίεση και το άγχος και ενδεχομένως να έχει καλύτερη απόδοση από εδώ και πέρα. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που είναι πιεστικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά μπορεί να δει το παιχνίδι πιο χαλαρά η Α.Ε.Λ.».