Βαθμολογία

Το απόλυτο πέτυχαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκαιας

Το απόλυτο πέτυχαν στο 2ο Ε2 της χρονιάς και στην κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 12 οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκαιας Τριανταφύλλου Βασίλης & Τσέλιου Έλενα.Μετά την 5η θέση που κατέκτησαν στο 1ο Ε1 του Μαρτίου,τα 12αρια του Ομίλου στο 2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης,που φιλοξένησε με επιτυχία ο ακριτικός Ο.Α. Αλεξανδρούπολης, πέτυχαν δύο 1ες θέσεις στα μονά, μία 2η θέση στα διπλά κοριτσιών (συμπαίκτρια της Έλενας η Σαλτίδου Ευτυχία του Σ.Α. Θεσσαλονίκης) και μία 3η θέση του Τριανταφύλλου Χρήστου στα διπλά αγοριών 12 (με συμπαίκτη τον Καλαϊτζη Βίκτωρα του ΑΟΑ Αστέρα Θεσσαλονίκης).

Για την ίδια οργάνωση στα γήπεδα της Ηγουμενίτσας και σε μεγαλύτερη κατηγορία (Αγόρια 16),ο Μίζιος Αντώνης έχασε στον 1ο γύρο σε μονά & διπλά,κέρδισε ωστόσο εντυπώσεις και χρήσιμες εμπειρίες για τις προσπάθειες του στο μέλλον.

Τέλος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πράσινου Γηπέδου που φιλοξένησε ο Ο.Α. Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης η «πράσινη» ομάδα της Νίκαιας Λάρισας αποτελούμενη από τους Παπαδημητρίου Κων/νο,Μιχαλακόπουλο Άλκη (2η θέση) & Νούλα Αλέξανδρο εντυπωσίασε με την εμφάνιση τους στο γήπεδο,αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και προσοδοκίες για το μέλλον.