Βαθμολογία

Στην Πάτρα η Εθνική του 2004

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό μέσα στον Απρίλιο θα δώσει η ομάδα της Παναχαϊκής με μέλη της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 που θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Η ημερομηνία θα γίνει γνωστή και επίσημα τις επόμενες μέρες με την πιθανότερη να είναι στις 19 Απριλίου, ενώ θα γίνουν γνωστοί και οι παίκτες που θα παρευρεθούν. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Συμμαχίας Κώστας Κατσουράνης τις τελευταίες μέρες έχει πυκνώσει τις επαφές του με τους συμπαίκτες του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και περιμένει τις απαντήσεις τους.

Το φιλικό αυτό θα λάβει χώρα στο γήπεδο της αχαϊκής ομάδας ή στις 19:30 ή στις 20:00, ενώ θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, πράγμα που σημαίνει πως τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν σε ιδρύματα. Ο Κατσουράνης θα παίξει ένα ημίχρονο με την εθνική ομάδα και ένα με την Παναχαϊκή, κάτι που αναμένεται να κάνει και ο Χαλκιάς.

Επίτιμοι καλεσμένοι της Παναχαϊκής Συμμαχίας θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Στέλιος Βενετίδης, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Τάκης Φύσσας, ο Ζήσης Βρύζας, ο Παντελής Καφές και ο Γιώργος Καραγκούνης.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία θα συνοδεύσει τον αγώνα με πολλά χάπενινγκς, εντός κι εκτός γηπέδου, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθει στη Πάτρα η πρωταθλήτρια Ευρώπης και το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο.