Βαθμολογία

Αγαπημένο σύστημα 4-3-3 και πάθος στα παιχνίδια

Νέος προπονητής της ΑΕΛ από τις 3 Απριλίου θα είναι ο Ολλανδός Αντρέ Πάους όπως ανακοίνωσε σήμερα (30/3) η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο 51χρονος προπονητής θα είναι ο διάδοχος του Σάκη Τσιώλη στον λαρισινό πάγκο και θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ΑΕΛ ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την πρόσληψη του 51χρονου τεχνικού το athleticlarissa επικοινώνησε με Κύπριους συναδέλφους καθώς στην Μεγαλόνησο έκανε το μεγάλο βήμα και μάθαμε στοιχεία που αφορούν τον νέο προπονητή των «βυσσινί».

Αγαπημένο σύστημα 4-3-3

Ως Ολλανδός δεν θα μπορούσε παρά να μην του αρέσει το δημιουργικό και το ποιοτικό ποδόσφαιρο, ήτοι το επιθετικό. Αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-3-3 με τις ομάδες του να βγάζουν κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια μεγάλο πάθος. Ένας ήσυχος γενικά προπονητής, χαμηλών τόνων, ο οποίος κοιτάει μέσα από την δουλειά του να δείξει τις δυνατότητες του και οι συστάσεις από το νησί της Αφροδίτης είναι πολύ καλές. Προσπαθεί πάντα να πάρει το 100% από τους παίκτες του.

Ζει έντονα τα παιχνίδια

Πρόκειται για προπονητή ο οποίος κατά την διάρκεια των αγώνων ζει έντονα τα παιχνίδια της ομάδας του και είναι ιδιαίτερα παθιασμένος. Με όποιον μιλήσαμε μας ανέφερε τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδό προπονητή.

Το τριετές συμβόλαιο και η μεταστροφή των Κύπριων

Με την ομάδα της Ανόρθωσης είχε κάνει συμβόλαιο για τρία χρόνια, όμως μετά το πέρας του 1.5 χρόνου αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Κύπρου. Μέσα σε αυτόν τον 1.5 χρόνο άφησε το στίγμα του στην ομάδα καθώς πραγματοποιήσε πολύ καλή πορεία την σεζόν 2014-2015 και το πρώτο μισό του 2015-2016 αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοικούντες τον σύλλογο της Αμμοχώστου μετάνιωσαν για την απόφαση τους να απομακρύνουν τον 51χρονο προπονητή.

Σχόλιο athleticlarissa:

Πολύ θετικό γεγονός η πρόσληψη του νέου προπονητή της ΑΕΛ πριν τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ο Αντρέ Πάους θα έχει στην διάθεση του τέσσερα παιχνίδια στα οποία θα μπορέσει να δει τους παίκτες της ομάδας, να αξιολογήσει το υπάρχον ρόστερ και με δεδομένο ότι έχει φύγει το άγχος της παραμονής να δοκιμάσει και τα συστήματα του.

Ο νέος τεχνικός των «βυσσινί» έχει ένα μήνα μπροστά του προκειμένου να δει το έμψυχο υλικό, να το αξιολογήσει και να δει τι κινήσεις θα πρέπει να γίνουν ενόψει του ρόστερ που θα δημιουργηθεί για την νέα σεζόν 2017-2018. Πάντως μιλάμε για έναν προπονητή με αρκετές προοπτικές για να μπουν του χρόνου ψηλότεροι στόχοι πέρα από την απλή παραμονή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ