Βαθμολογία

Κεχαγιάς: «Δεν είναι τυχαία πρώτος ο Απόλλων Λάρισας»

Στην επικείμενη αναμέτρηση των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου με τον Απόλλωνα Λάρισας μίλησε ο μέσος της τρικαλινής ομάδας Γιώργος Κεχαγιάς.

Ο έμπειρος άσος τόνισε ότι δεν είναι τυχαία πρώτος ο Απόλλωνας, ότι είναι μια πολύ καλή και σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά ελπίζει το άγχος να είναι από την μεριά της ομάδας του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του παίκτη του Ελευθεροχωρίου:

«Έχουμε ένα ακόμη δυνατό και δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Το κίνητρο για όλα τα παιδιά είναι μεγάλο και θα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μέσα στην έδρα μας. Έχουμε αποβάλει σε μεγάλο βαθμό το άγχος και νομίζω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για το τι θα πρέπει να προσέξουν:

«Ο Απόλλων είναι ιδιαίτερα σκληροτράχηλη ομάδα και δεμένη και δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση. Διαθέτει αξιόλογο υλικό με παίκτες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό αλλά θέλω να πιστεύω πως το άγχος θα είναι με την πλευρά τους καθώς αν πάρουμε εμείς ένα θετικό αποτέλεσμα η κορυφή θα πάρει «φωτιά». Από την πλευρά μας πρέπει για ακόμη ένα ματς να αγωνιστούμε δυνατά και με συγκέντρωση, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και με την συμπαράσταση των Τρικαλινών φιλάθλων που τους καλούμε στο γήπεδο θα πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».