Βαθμολογία

Αβραάμ: «Ευχάριστη έκπληξη ο Αντρέ Πάους...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Αντρέας Αβραάμ, ο οποίος έκανε λόγο για το σύλλογο και τη φετινή χρονιά που ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, αλλά και τον νέο τεχνικό των «βυσσινί» Αντρέ Πάους, με τον οποίο έχει συνεργαστεί μαζί του στην Ανόρθωση.

Δείτε αναλυτικά:

Για τη φετινή χρονια, ανέφερε:

«Ήταν μια περίεργη χρονιά. Φέτος η ομάδα ήρθε στην πρώτη εθνική μετά από πέντε χρόνια. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που πρώτη χρονιά έπαιζαν στην πρώτη κατηγορία, αλλά και πρώτη φορά ήρθαν στην Ελλάδα. Δεν ήταν ένας-δύο παίκτες. Το ότι σήμερα η ΑΕΛ είναι στην κατάσταση που είναι, πιστεύω πως είναι μια καλή βαθμολογική θέση με τα δεδομένα που είχαμε. Μην ξεχνάμε πως στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή και αυτή τη στιγμή είμαστε κοντά. Υπήρξαν πολλά παιχνίδια που τα χάσαμε και δεν έπρεπε να τα χάσουμε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους όσους απαρτίζουν την ΑΕΛ.Πιστεύω πως η καινούρια χρονιά θα είναι πολύ πιο εύκολη. Σε χρόνο ρεκόρ καταφέραμε να γίνουμε ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό.»

Για την ΑΕΛ αλλά και τον εαυτό του, είπε:

«Νιώθω ότι βρίσκομαι στο καλύτερο σημείο της χρονιάς φέτος. Τα τελευταία παιχνίδια μου ήταν καλά με την ομάδα και η κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι και έχουμε μια διαφορά ασφαλειάς, ώστε να δούμε καλύτερα και με αισιοδοξία τη συνέχεια. Βέβαια δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε.»

Για τον νέο τεχνικό του συλλόγου Αντρέ Πάους, σχολίασε:

«Τον είχα μαζί μου σχεδόν δύο χρόνια. Είναι καλός προπονητής και είναι ευχάριστη έκπληξη για εμένα να δουλέψω μαζί του και πάλι. Πήρα πολλά πράγματα από αυτόν και έχει πολλή όρεξη για δουλειά. Προσπαθεί να βγάλει το 100%  του κάθε παίκτη. Ακόμα και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής είναι σημαντικός για την ομάδα, σύμφωνα με εκείνον. Το σημαντικότερο πράγμα που μπορώ να πω για εκείνον, είναι πως στην Ανόρθωση είχε παιδιά η ομάδα 20 και 21 ετών, τα οποία ήταν μεταξύ πάγκου και εκτός αποστολής, αλλά ο προπονητής κατάφερε αυτά τα παιδιά να τα κάνει ''πρώτα ονόματα'' και να τα στείλει στην Εθνική. Τρανό παράδειγμα ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος πήγε και μεταγραφή στον Ολυμπιακό.»