Βαθμολογία

Επιστροφή Καλογιάννη και νέο πρόγραμμα

Την επιστροφή του Γιάννη Καλογιάννη στην θέση του εκπρόσωπου τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ και παράλληλα το νέο πρόγραμμα του AEL Radio έκανε γνωστό η λαρισινή ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον κ. Καλογιάννη:

Εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ αναλαμβάνει το μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α κ. Γιάννης  Καλογιάννης. Ο κ. Γιάννης Καλογιάννης διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού επί υπουργείας του κ. Γεώργιου Λιάνη. Ήταν εκδότης της εφημερίδας «MATCH» της Θεσσαλίας και συγγραφέας του βιβλίου της ιστορίας της ΠΑΕ ΑΕΛ «Τα μυστικά της «Βασίλισσας».

Ο κ. Γιάννης Καλογιάννης επανέρχεται στην συντακτική ομάδα του AEL RADIO και θα παράγει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή λόγου στο ραδιόφωνο από τις 18:00 έως 21:00 το απόγευμα.

και το νέο πρόγραμμα του AEL Radio:

08:00-09:00  Βαγγέλης Ρωμανός

09:00-11:00 Βαγγέλης Βουλάγκας-Βαγγέλης Ρωμανός

11:00-13:00 Ντίνος Εξαρχάκης

13:00-15:00 Λάζαρος Παπαδούλης

15:00-18:00 Λένα Χρήστου

18:00-21:00 Γιάννης Καλογιάννης

21:00 έως τις 8 το πρωί μουσικές εκπομπές με λόγο και τραγούδια Απόστολος Νταχμίρης.

Αλλάζει εντελώς ο χαρακτήρας του AEL RADIO και θα περιορίζεται πλέον μόνο στις δραστηριότητες της ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς να περιλαμβάνει ρεπορτάζ είτε τις ερασιτεχνικής ΑΕΛ είτε οιουδήποτε άλλου αθλητικού συλλόγου. Θα υπάρχουν δελτία ειδήσεων που θα αφορούν μόνο τις δραστηριότητες της επαγγελματικής ομάδος της ΑΕΛ, των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ και των ακαδημιών της.

Επανέρχονται όλες οι αναμεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ ΑΕΛ και πιθανών των τμημάτων υποδομής τις οποίες θα επιμελείται ο Λάζαρος Παπαδούλης με συνεργάτες της επιλογής του.

Το χορηγικό τμήμα του ραδιοφώνου της ΑΕΛ επιμελείται η κ. Δήμητρα Μιχαλοπούλου με συνεργάτες την κ. Λένα Χρήστου και τον κ. Ευάγγελο Θεοδωρούδη. Όπως είναι γνωστό η κ. Δήμητρα Μιχαλοπούλου επιμελείται όλο το χορηγικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ το οποίο περιλαμβάνει την ΠΑΕ ΑΕΛ, τους χώρους του AEL FC ARENA, τις boutique που θα δημιουργηθούν, το queens του AEL FC ARENA, το πούλμαν της ΠΑΕ ΑΕΛ, τα γήπεδα προπονήσεων των υποδομών (under 20-17-15), των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΛ και το AEL RADIO 104,8.