Βαθμολογία

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Στάθης Ψάλτης

Την δική του μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Στάθης Ψάλτης αν και φανερά καταβεβλημένος δίνει με θάρρος και παρρησία τη μάχη του με την νόσο.

Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του, Χριστίνα, o αδελφός του Γιάννης Ρώτας, και οι δικοί του άνθρωποι. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο καρκίνος που έχει στον πνεύμονα ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει μετάσταση και σε άλλα όργανα, κάτι που κάνει την αντιμετώπισή του ακόμα δυσκολότερη. Η κατάσταση του δεν παίρνει κάποια χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο με χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες.

Ο ηθοποιός, αν και κουρασμένος, δεν χάνει την αισιοδοξία του. Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και η στήριξη της συζύγου του Χριστίνας. Το 2011 όταν είχε αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα με την υγεία του είχε πει στο TLIFE, για την Χριστίνα: "Δεν έφυγε δευτερόλεπτο από δίπλα μου, ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου. Δίπλα μου σε όλες μου τις στιγμές και σε όλη μου τη ζωή".

πηγή: tlife.gr