Βαθμολογία

Τζήμας:«Κατάλαβαν όλοι ότι ο σύλλογος αυτός πρέπει ν’ αλλάξει»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 9.86» της Μαγνησίας, έκανε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου Θανάσης Τζήμας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο σύλλογος αυτός πρέπει ν’ αλλάξει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ηγείσαι ενός συλλόγου, πρέπει να έχεις και κάποια εισοδήματα και πρέπει να έχεις κάποιες προϋποθέσεις. Στην ανοιχτή συγκέντρωση θα δώσω πληροφορίες στον κόσμο.

Εκεί θα θέσω όλα αυτά τα στοιχεία, για να καταλάβει ο σύλλογος αν θα πρέπει να μείνει σ’ αυτήν την τακτική να βγαίνουμε με ευκολία και ν’ αναφέρουμε νούμερα, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε ούτε ένα ευρώ στον σύλλογο και να πρέπει να απομακρύνονται ή να σπιλώνονται άτομα, που για τον οποιονδήποτε λόγο έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη είτε αυτό ποσό είναι 100 ευρώ  είτε χιλιάδες ευρώ.

Αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος. Εγώ φυσικά θα πω αυτό και θα ανακοινωθεί και το σχήμα των ανθρώπων, οι οποίοι με βεβαιότητα θα μπορούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη, τουλάχιστον 15-20.000 ευρώ ο καθένας.

Νομίζω ότι κατάλαβαν όλοι ότι ο σύλλογος αυτός πρέπει ν’ αλλάξει. Αυτοί που θα βάλουν αυτά τα χρήματα, θα είναι πάνω από δέκα άτομα. Δεν εννοώ μόνο το ποδόσφαιρο. Εκεί θα υπάρχει ο ηγέτης που θα βάλει πολλαπλά χρήματα, για να μπορέσει να βγει από το τέλμα η ομάδα. Συμπλέω με την άποψη ανοιχτά του κ. Ξάνθη, που είναι πιο έμπειρος».