Βαθμολογία

Κούγιας: «Θεαματικές αλλαγές στην ΑΕΛ...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος προανήγγειλε αλλαγές όσον αφορά θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά κυρίως σχετικά με το ραδιόφωνο της ομάδας.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΛ τόνισε πως έρχονται ουκ ολίγες αλλαγές στο χώρο του ραδιοφώνου της ομάδας, το οποίο θα ασχολείται πλέον κατ' αποκλειστικότητα με ζητήματα που απασχολούν τη «Βασίλισσα του Κάμπου».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στη θέση του Χρήστου Τσούμαρη ο οποίος εδώ και λίγες μέρες δεν είναι στη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, «επιστρέφει» ο Γιάννης Καλογιάννης, ενώ μέλος του ΑΕΛ RADIO σύμφωνα με τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα είναι και πάλι ο Λάζαρος Παπαδούλης.

«Θεαματικές αλλαγές» τόσο σε διοικητικά όσο και σε ότι «απασχολεί» τη «βυσσινί» ΠΑΕ, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του μεγαλομετόχου...

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως είναι πολύ πιθανό πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, να έχουν καθοριστεί οι τρεις υποψήφιοι ξένοι προπονητές εκ των οποίων κάποιος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Πάντως όπως και να έχει στον πάγκο στο παιχνίδι της Τούμπας θα βρίσκεται ο Θοδωρής Βουτυρίτσας σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο.