Βαθμολογία

Μιχαλήτσος: «Προλαβαίνει ο Άρης»

Δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm της Θεσσαλονίκης, έκανε ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη και προπονητής ποδοσφαίρου Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος έκανε λόγο για λάθος επιλογές τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλεις καλούς ποιοτικούς παίκτες, να βάλεις την μπάλα κάτω, να παίξεις μπάλα.»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Έγινε λάθος στις επιλογές στον Άρη. Μπορούν να γίνουν καλύτερα πράγματα. Πρέπει να παίζεις καλύτερο ποδόσφαιρο για να κερδίζεις τα ματς. Θέλεις καλούς ποιοτικούς παίκτες, να βάλεις την μπάλα κάτω, να παίξεις μπάλα. Αυτά τα… δυνατά… γερά κλπ. εξυπακούονται. Το κυριότερο είναι να δημιουργώ. Το να καταστρέψω το παιχνίδι είναι εύκολο.

Δε θα πρέπει πάντως να βαράμε κι άλλο τους παίκτες, γιατί έχουν ήδη πεσμένη ψυχολογία. Με αυτούς τους παίκτες θα παλέψουμε για την άνοδο. Προλαβαίνει ο Άρης. Γιατί και οι ομάδες οι πάνω από εμάς, χάνουν βαθμούς.

Επίσης πρέπει οι παίκτες να παίζουν στις σωστές θέσεις. Ο Ίλιτς είναι κλασσικό φορ, δεν είναι για την άκρη. Επίσης δεν είναι ψηλός για να παίζεις με σέντρες. Είχαμε τον Καπνίδη πήραμε τον Τζιμπούρ, αυτοί είναι καθαροί φορ. Πρέπει να υπάρχει σκεπτικό όταν χτίζεται μια ομάδα.

Στα περισσότερα ματς του Άρη οι καλύτεροι παίκτες είναι ο τερματοφύλακας Διούδης και ο Σόουζα.

Νομίζω ότι σε όλα τα παιχνίδια όχι μόνο στα ντέρμπι η ομάδα κέρδισε δύσκολα. Η ομάδα γενικά έχει πρόβλημα»