Βαθμολογία

Κούγιας: «Πειθαρχία στα αποδυτήρια,θέαμα και αποτελεσματικότητα»

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε και πάλι ότι δεν πρόκειται να είναι Έλληνας ο επόμενος προπονητής της ΑΕΛ, όπως άλλωστε είχε κάνει τονίσει και τις προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ στη «Live Sport»:

«Αυτή τη στιγμή οι καλοί Έλληνες προπονητές εργάζονται ή είναι μεγάλης ηλικίας. Υπάρχει ο Παράσχος, ο Πετράκης και ο Ουζουνίδης, αλλά έχουν ομάδες. Τους άλλους δύο καλούς προπονητές, δηλαδή τον Τσιώλη και τον Αναστασιάδη, τους είχαμε στην ΑΕΛ. Άρα, Έλληνας προπονητής για την ομάδα δύσκολα θα βρεθεί, ειδικά αυτή τη στιγμή στιγμή που η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Κοιτάζω μόνο περιπτώσεις από το εξωτερικό. Με το όνομα, την καριέρα και τη συμπεριφορά του θέλω να δώσει πράγματα στην ΑΕΛ κι όχι να πάρει. Πρόθεσή μου είναι να φέρω είτε καταξιωμένο Ευρωπαίο, είτε Λατινοαμερικάνο. Επίσης, με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του θέλω να επιβάλλει την πειθαρχία. Ειδικά μέσα στα αποδυτήρια για να μη γίνουν μπάχαλο. Η ομάδα θέλω να έχει συμπαγή εικόνα και να συνδυάζει το θέαμα και την αποτελεσματικότητα. Αν δεν βρεθεί κάτι καλό, η ομάδα θα μείνει ως έχει μέχρι το καλοκαίρι...».