Βαθμολογία

Ζέκα: «Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου»

Ως την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε το ντεμπούτο του με την Εθνική μας ομάδα ο Κάρλος Ζέκα με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα «A’ Bola».

Ο Ζέκα αναφέρθηκε επίσης στο όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα, αναφέρθηκε στους Σάμαρη και Μήτρογλου, ενώ έκλεισε τα λεγόμενα του αναφέροντας ότι αισθάνεται Έλληνας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του αρχηγού του Παναθηναϊκού:

«Ήταν, ίσως, η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα, να μπω στο γήπεδο και να ακούσω τον εθνικό ύμνο. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα το ντεμπούτο με την ελληνική ομάδα στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Ήταν μαγική στιγμή. Έμαθα τον εθνικό ύμνο πριν πέντε ή έξι μήνες. Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Πέρασε από το μυαλό μου από πού ξεκίνησα και τι χω καταφέρει. Ήμουν χαρούμενος για ότι κέρδισα. Ήμουν υπερβολικά χαρούμενος.

Ο Σάμαρης και ο Μήτρογλου βοήθησαν αρκετά. Μου ευχήθηκαν καλή τύχη, μου είπαν ότι θα με βοηθήσουν σε ότι χρειαστώ. Με υποδέχτηκε όλη η ομάδα σαν να ήμουν Έλληνας. Τρέφω μεγάλη αγάπη για αυτή τη χώρα, βρίσκω πολλά κοινά με τους ανθρώπους. Πάντα με υποστήριζαν, ό,τι έχω καταφέρει είναι εξαιτίας της Ελλάδας. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, νομίζω πως θα μείνω εδώ. Αισθάνομαι Έλληνας».