Βαθμολογία

Νέος τεχνικός στον Άγιο Ιερόθεο ο Κούστας

Στο πρόσωπο του Νίκου Κούστα κατέληξε η διοίκηση του Αγίου Ιερόθεου ως ο ιδανικότερος για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο στην τεχνική ηγεσία. Ο νέος προπονητής της ομάδας του Περιστερίου είναι μόλις 33 ετών και μέχρι τώρα βρισκόταν στον πάγκο της Κύπρου Κορυδαλλού.

Στη σχετική σαββατιάτικη (25/3) ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Νίκο Κούστα. Η διοίκηση του συλλόγου αποδεικνύοντας για ακόμη μια αφορά το γεγονός ότι σκοπός της αποτελεί να στηρίξει νέα πρόσωπα στο χώρο του ποδοσφαίρου προχώρησε στη συγκεκριμένη επιλογή, εντάσσοντας στο δυναμικό έναν από τους πιο ελπιδοφόρους προπονητές που βρίσκονται στο Λεκανοπέδιο.

Ο Κούστας μαζί με τον Δημήτρη Βαφειάδη θα αποτελέσουν τα πρόσωπα που θα καθίσουν στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν και θα οδηγήσουν την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Νίκος εργάζονταν μέχρι πρότινος στην Κύπρο Κορυδαλλού ενώ αποτέλεσε και βοηθός του Γιώργου Τσαμόπουλου την περίοδο που η Νέα Ιωνία αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική.

Όσον αφορά το Δημήτρη Βαφειάδη, αποτελεί γνωστό πρόσωπο για το σύλλογο αφού αποτελούσε και αποτελεί τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών μας, ενώ, εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην ομάδα μας την περίοδο που κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Τέλος η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τη διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού και προσωπικά τον Ηλία Συμάκο που συναίνεσαν στη μετακίνηση του κ. Κούστα στην ομάδα μας».