Βαθμολογία

Παπασταθόπουλος: «Oι Έλληνες τα καταφέρνουν»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε έναν σύντομο απολογισμό για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας κόντρα στο Βέλγιο και τόνισε πως και οι Έλληνες παίκτες μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα, έχοντας ως παράδειγμα τον Ρομέλου Λουκάκου.

Για την εμφάνιση: «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι με 10 παίκτες σε μια τέτοια έδρα. Το Βέλγιο έχει καλούς παίκτες και φτάσαμε στο 1-1».

Για το Βέλγιο: ««Είναι πολύ καλή ομάδα το Βέλγιο και έχει πολύ μέλλον. Τα δεδομένα είναι έτσι όπως ήταν. Είναι σημαντικό που δεν χάσαμε και πάμε τώρα στη Βοσνία για να τα δώσουμε όλα. Σίγουρα μας επηρεάζουν οι απουσίες και όταν λείπει ένας παίκτης πρέπει να μπαίνει άλλος και να αποδεικνύει γιατί αξίζει να φορά το εθνόσημο.

Για τον Λουκάκου: «Βλέπετε τι κάνει στην Ευρώπη. Ξέχωρα από το ότι είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, πρέπει οι Έλληνες να καταλάβουν ότι κι εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήταν μεγάλη χαρά που ήρθαν τόσοι Έλληνες σε μια σημαντική μέρα. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα και μακάρι έτσι και να διατηρήσουμε την ενότητα που έχουμε».