Βαθμολογία

Σκίμπε: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Μίκαελ Σκίμπε τόνισε το πόσο ήθελε τη νίκη στο Βέλγιο και ότι την ισοπαλία την ένιωσε σαν ήττα. Ωστόσο συνεχάρη τους παίκτες του και τόνισε περήφανος για αυτούς.

Ο Γερμανός εκλέκτορας είπε στην κάμερα του COSMOTE SPORTS για: Το 1-1 στο Βέλγιο: Όχι, όχι. Δεν είμαι βέβαια ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Θέλω να ευχηθώ καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες για την σημερινή Εθνική εορτή. Είναι άσχημο που δεν φέραμε τη νίκη σήμερα, αν και την ακουμπήσαμε. Αν και την αγγίξαμε. Την θέλαμε και για τους Έλληνες. Όπως ήρθε το αποτέλεσμα η ισοπαλία φάνηκε σαν ήττα. Το ίδιο ήταν και με Βοσνία.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από την αποβολή του Ταχτσίδη. Η πρώτη κάρτα ήταν σωστή αλλά η 2η όχι και έτσι έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στους Βέλγους. Μέχρι τη Βοσνία έχουμε καιρό να δούμε το πως θα αντικαταστήσουμε τους Τζαβέλλα και Ταχτσίδη. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Θα μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε αυτούς τους καλούς παίκτες με κάποιους άλλους. Να συγχαρούμε την ομάδα μας από βάθους καρδιάς για την εμφάνιση. Ναι είμαστε περήφανοι. Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι σήμερα για τους παίκτες μας».