Βαθμολογία

Η αποκάλυψη του Τσάμπι Αλόνσο

Ο Τσάμπι Αλόνσο απολαμβάνει τους τελευταίους του μήνες σε επίπεδο ποδοσφαιρικής καριέρας και παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη «Liverpool Echo», όπου μίλησε για την πενταετή του παραμονή στη Λίβερπουλ.

Επιπρόσθετα, αποκάλυψε την προοπτική μεταγραφής που υπήρξε με τις Γιουβέντους και Άρσεναλ το 2009. Οι προσπάθειες των δύο ομάδων πάντως δεν ευοδώθηκαν για οικονομική διαφορά ύψους 3.500.000 ευρώ. Ο Ισπανός χαφ κατέληξε τελικά στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 34.500.000. Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Ήμουν πραγματικά πολύ κοντά στη Γιουβέντους και την Άρσεναλ. Όμως, για 3.500.000 ευρώ χάλασε η συμφωνία. Η Λίβερπουλ ζητούσε 21.000.000 ευρώ, ενώ οι δύο σύλλογοι προσέφεραν 17.500.000 ευρώ», υποστήριξε ο χαφ της Μπάγερν.

Για τη Λίβερπουλ τόνισε: «Η Λίβερπουλ είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και θα είναι για πάντα. Νιώθω πολύ δεμένος με το σύλλογο, καθώς, παρότι δεν βρίσκομαι στην ομάδα, συνεχίζω να παρακολουθώ την πορεία της. Διατηρώ επαφή με αρκετούς φίλους στο Λίβερπουλ. Δεν είναι ένας συνηθισμένος σύλλογος. Είναι τόσο ξεχωριστός και πολύ σημαντικός για εμένα».