Βαθμολογία

Tότι: «Λυπάμαι για δύο πράγματα στην καριέρα μου»

Ο Φραντσέσκο Τότι παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «L' Intervista», όπου αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά που σχετίζονται με την καριέρα του. Βέβαια, ο «καπιτάνο» εμφανίζεται απρόθυμος να δώσει τέλος στη μακροχρόνια καριέρα του σε μία απόφαση που θα πάρει στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Όσον αφορά τον συμπαίκτη των ονείρων του; Ο αρχηγός της Ρόμα θα ήθελε να έχει συνυπάρξει με τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο (σ.σ. Το «φαινόμενο», ενώ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπήρξε από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης προ αρκετών ετών.

«Πριν από πολλά χρόνια, ήμουν αλήθεια κοντά στη Ρεάλ. Σκέφτηκα να αφήσω τη Ρόμα για να πάω στη Ρεάλ. Δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ σε κάποια άλλη ιταλική ομάδα από σεβασμό προς τους ανθρώπους της.

Λυπάμαι για δύο πράγματα. Για το γεγονός ότι δεν κατάφερα να παίξω μαζί με τον Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο, και για το γεγονός ότι δεν κατέκτησα το Champions League με τη Ρόμα. Σκέφτομαι για το μέλλον μου, έχω λάβει την απόφασή μου αλλά θα περιμένω μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο.

Έχω τρεις επιλογές για το μέλλον μου. Να συνεχίσω να παίζω στη Ρόμα, να γίνω στέλεχος της ομάδας ή να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο και να γίνω κάτι άλλο. Αλλά, θα μπορούσα επίσης να γίνω ατζέντης», υποστήριξε ο Φραντσέσκο Τότι.