Βαθμολογία

Απολογία για Αιγινιακό, Αχαρναϊκό και ΑΟΧ

Στο γραφείο του αθλητικού δικαστή της Ένωσης Β' Εθνικής θα πρέπει να βρεθούν στις 31 Μαρτίου ο Αχαρναϊκός, τα Χανιά και ο Αιγινιακός. Οι τρεις ομάδες κλήθηκαν σε απολογία την Παρασκευή (24/3) και θα δώσουν εξηγήσεις σχετικά με παραβάσεις που αφορούν τον κανονισμό προπονητών.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Παρασκευή 31/03/2017 και ώρα 15:00 τις παρακάτω ΠΑΕ:

1. α) την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 6, 11 & 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο..

2. β) την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 6, 11 & 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο..

3. γ) την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 6, 11 & 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.».