Βαθμολογία

Αγωνιά για τον Λοτζέσκι ο Σφαιρόπουλος

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε για τον Ολυμπιακό η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ από τη στιγμή που υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι στον αχίλλειο τένοντα.

Αυτό ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που απένειμε και τα εύσημα στον κόσμο για τη θερμή του συμπαράσταση στο ματς με τη «βασίλισσα».

«Ανησυχούμε για την κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι περισσότερο από κάθε τι άλλο. Το πιο σημαντικό πλέον είναι αυτό, να κάνει τις εξετάσεις για να δούμε τι ακριβώς έχει.

Όσον αφορά τον αγώνα, ήταν μια μονομαχία σώμα με σώμα από τις δύο ομάδες. Στο τέλος η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ένα μικρό προβάδισμα που αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει τη νίκη. Καταφέραμε να ρίξουμε σε χαμηλά επίπεδα την επίθεσή της, θα μπορούσαμε μάλιστα να αποφύγουμε κάποια εύκολα καλάθια που της δώσαμε στον αιφνιδιασμό. Από την άλλη, χάσαμε πολλά λέι απ και αιφνιδιασμούς, ενώ κάναμε πολλά λάθη στο ανοιχτό γήπεδο.

Συνεχίζουμε, έχουμε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να δούμε πού μπορούμε να τελειώσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε για να μας υποστηρίξει, ελπίζω να έχουμε sold out στα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς», δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών.

Σε ό,τι αφορά τον έντονο διάλογο που είχε με τον Κεμ Μπιρτς, ο προπονητής των Πειραιωτών θέλησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας πως αυτά συμβαίνουν, ωστόσο τόνισε ότι η πειθαρχία είναι πάνω απ' όλα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτά συμβαίνουν στον πάγκο, είχαμε ένα επεισόδιο που δεν χρειάζεται να του δώσουμε μεγαλύτερη σημασία. Αντέδρασε στον πάγκο κι από εκεί και πέρα η πειθαρχία είναι πάνω απ όλους.

Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω ένα παιχνίδι, αν δεν υπάρχει πειθαρχία. Κανείς δεν μπορεί να υπερβαίνει τους κανόνες και τις αρχές της ομάδας. Όλοι πρέπει να καταλάβουν πού βρίσκονται».