Βαθμολογία

Ιωαννίδης: «Διαμόρφωσε την αθλητική ταυτότητα μας ο Νικολαΐδης»

Επιστολή στην εφημερίδα "ΦΩΣ των σπορ" έστειλε ο Γιάννης Ιωαννίδης και στην οποία αναφέρει την θλίψη του για τον χαμό του ιδιοκτήτη της εφημερίδας Θεόδωρου Νικολαΐδη.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ως τον άνθρωπο που διαμόρφωσε την αθλητική ταυτότητα στην Ελλάδα, αλλά η μεγαλύτερη θλίψη του ήταν ότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία του Θεόδωρου Νικολαΐδη.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιάννη Ιωαννίδη:

Με διακατέχει ανείπωτη θλίψη για το πέρασμα στην αιωνιότητα του μεγάλου ευπατρίδη της αθλητικής δημοσιογραφίας του πολυαγαπημένου μου Θεόδωρου Νικολαΐδη.

Ο Θεόδωρος Νικολαΐδης για πολλές δεκαετίες χάρισε άπλετο ΦΩΣ στον Ελληνικό Αθλητισμό και ιδιαίτερα στην Ολυμπιακή Οικογένεια, δίνοντας παράλληλα μαθήματα υψηλής δημοσιογραφίας. Ήταν αλλά θα συνεχίσει να είναι ο άνθρωπος που αθλητικά μας μεγάλωσε, μας γαλούχησε και διαμόρφωσε την αθλητική μας ταυτότητα.

Υπήρξα από τους ανθρώπους που αγκάλιασε, προστάτευσε και ευνόησε με την περίσσια αγάπη που τον διέκρινε. Η συντριβή μου έγινε ακόμα μεγαλύτερη λόγω της αδυναμίας μου να παραβρεθώ στην Εξόδιο Ακολουθία του, η αγάπη μου όμως για τον κύριο Θόδωρο όλων μας, θα παραμείνει ανεξίτηλα χαραγμένη βαθειά μέσα μου.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στην αγαπημένη μου κυρία Ειρήνη και στις θυγατέρες του Μαρία και Όλγα. Ας τον αναπαύει ο Πανάγαθος Θεός στην Πανάγια Αγκάλη Του.

Γιάννης Ιωαννίδης

Προπονητής Μπάσκετ/ τ. υφυπουργός Αθλητισμού