Βαθμολογία

Νικηφόρες αποχωρήσεις...

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ αποτελεί από το πρωί της Τρίτης (21/3) ο Σάκης Τσιώλης με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να επικαλείται προσωπικούς λόγους που τον έφεραν στην έξοδο από την ομάδα.

Ύστερα από 18 ματς στον πάγκο της Βασίλισσας ο Τσιώλης αποχωρεί με την αποχώρηση αυτή να είναι η δεύτερη για την ομάδα της ΑΕΛ στην φετινή σεζόν καθώς είχε προηγηθεί αυτή του Άγγελου Αναστασιάδη στα τέλη του Οκτωβρίου.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί με τις αποχωρήσεις και των δυο προπονητών είναι ότι το τέλος τους ήρθε μετά από νίκες και μάλιστα νίκες αξιοσημείωτες στην φετινή πορεία των "βυσσινί".

Ο Αναστασιάδης είχε αποτελέσει παρελθόν την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου δυο μέρες μετά το 2-0 απέναντι στον Πανιώνιο στο AEL FC ARENA και η νίκη αυτή ήταν από αυτές που λέμε που ηρεμούν έναν σύλλογο όταν έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις. Γιατί πριν από αυτή τη σπουδαία νίκη είχε προηγηθεί το ναυάγιο των Ιωαννίνων με τον διασυρμό 4-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και η νίκη απέναντι στον Ιστορικό είχε φέρει προσωρινά την ηρεμία στο "βυσσινί" στρατόπεδο.

Τον Αναστασιάδη διαδέχτηκε ο Σάκης Τσιώλης ο οποίος και αυτός αποχώρησε με νίκη και μάλιστα με νίκη που σημαίνει, αν δεν γυρίσει η γη ανάποδα, παραμονή για την λαρισινή ομάδα. Μια νίκη με 1-0 απέναντι στον Παναιτωλικό, παιχνίδι το οποίο ήταν αντίστοιχα στο πρώτο γύρο και το πρώτο του κ. Τσιώλη στον "βυσσινί" πάγκο. Δηλαδή πολύ απλά η αρχή και το τέλος ήταν απέναντι στον ίδιο σύλλογο.

Πάντως και οι δυο φετινοί προπονητές της ΑΕΛ αποχώρησαν μετά από νικηφόρα αποτελέσματα και μάλιστα σημαντικά για την εξέλιξη της πορείας στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ