Βαθμολογία

Σεμινάριο Διαιτητών Kick boxing στη Λάρισα

Την 1η Απριλίου 2017, ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο διαιτητών – κριτών Βορείου Ελλάδος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ-Μπόξινγκ (Π.Ο.Κ.). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο εθνικό αθλητικό κέντρο (Ε.Α.Κ.) Αλκαζάρ Λάρισας.

Θα διδαχθούν οι κανονισμοί της παγκόσμιας ομοσπονδίας W.A.K.O. για τα αγωνιστικά στυλ του tatami (LightContact, Kick  Light, Point Fighting) και για τα αγωνιστικά στυλ του ring (Full Contact, Low Ki ck, k1 Rules).

Έχει προβλεφθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας, να γίνει κοινή προπόνηση όλων των συλλόγων της Βορείου Ελλάδος που ανήκουν στην Π.Ο.Κ., στον ίδιο χώρο (αίθουσα βαρέων αθλημάτων). Έτσι θα δοθεί άμεσα η δυνατότητα των νέων διαιτητών  -  κριτών να κάνουν πρακτική εξάσκηση και να εξοικειωθούν με την ευκαιρία φιλικών αγώνων (χωρίς νικητή) που θα διεξαχθούν μετά το τέλος της προπόνησης. 

Η εκδήλωση γίνεται για δεύτερη φορά στην πόλη μας και είναι ευκαιρία για επιμόρφωση των σωματείων που ασχολούνται με το άθλημα του kick boxing στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης ο Λαρισαίος Τσεκούρας Παναγιώτης, Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας.