Βαθμολογία

Βαρούχας: «Δεν υπήρχε κανένα πέναλτι για τον Παναιτωλικό...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος έκανε λόγο για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό και όχι μόνο.

Ο ίδιος αναφέρε αρχικά όσον αφορά τη σχέση που έχει με την πόλη της Λάρισας αλλά και για την ΑΕΛ:

«Από τη Λάρισα έχω πολύ καλές αναμνήσεις διότι έχω υπηρετήσει εκεί. Θέλω να πω πως είναι τιμή για το ελληνικό πρωτάθλημα η ΑΕΛ να είναι στη Σούπερ Λιγκ. Έχει ένα πάρα πολύ ωραίο γήπεδο. Ο πρόεδρος της έχει κάνει έναν αγώνα και δεν είναι ωραίο να υπάρχουν κόντρες. Επειδή ξέρω προσωπικά τον Αλέξη Κούγια μπορώ να σας πω πως δεν του αρέσει να χάνει. Όλα τα παιχνίδια η ΑΕΛ τα πάλεψε και όσα έχασε τα έχασε στις λεπτομέρειες.»

Για τις δικές του αναλύσεις, επεσήμανε:

«Βλέπω όλα τα παιχνίδια μόνος μου. Βλέπω όλα τα παιχνίδια του Σαββάτου και της Κυριακής μέχρι και την εκπομπή όπου τα αναλύουμε.»

Για τη φάση της κόντρας της ΑΕΛ με τον Ντέλετιτς, σχολίασε:

«Ο Ντέλετιτς απλώνει το χέρι του, χτυπάει στο πρόσωπο τον αντίπαλο και πρέπει να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα.»

Για το πέναλτι που ζητάει ο Παναιτωλικός, τόνισε:

«Στο πέναλτι που ζητάει ο Παναιτωλικός ο Ρέντζας έχει χάσει την ισορροπία του πέφτει αλλά δεν είναι εσκεμμένο αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι.»

Για την γενικότερη εικόνα των διαιτητών στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ, είπε:

«Υπάρχει μια αλλαγή προς το καλύτερο. Το περίεργο είναι πως τα λάθη τώρα τελευταία γίνονται από τους βοηθούς. Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο δε δικαιολογούνται τα λάθη που έγιναν.»