Βαθμολογία

Λεουτσάκος: «Δεν θα πάρουν ούτε ευρώ φέτος οι ομάδες»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm της Θεσσαλονίκης, έκανε ο πρόεδρος της Stoiximan.gr Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για εξυγίανση της κατηγορίας, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι δεν θα αποχωρήσει άλλη ομάδα από το πρωτάθλημα μετά τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πρωτάθλημα είναι στην καλύτερη του καμπή και έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα. Έχουμε θέματα επιβίωσης. Αν δεν ήταν ο Υφυπουργός κύριος Βασιλειάδης δε θα υπήρχε ούτε χορηγία, ούτε stoiximan, ούτε ΕΡΤ. Οι πρόεδροι δε θα πάρουν ούτε ένα ευρώ φέτος. Να εξυγιανθεί η κατηγορία και μετά οι ομάδες να πάρουν κάτι. Φέτος το ξαναλέω, δε θα πάρουν ούτε ένα ευρώ. Είχαμε σοβαρά προβλήματα. Παραλίγο να αναβληθεί το πρωτάθλημα. Κάποιοι πρέπει να βάλουν λίγη πλάτη σε αυτήν την κατηγορία. Οι πρόεδροι ματώνουν. Δε πιστεύω ότι θα φύγει άλλη ομάδα όπως ο Πανθρακικός που ήρθε και από τη Σούπερ Λιγκ.

Υπάρχουν ομάδες που έχουν κόσμο και έχουν κάνει επενδύσεις από την τσέπη τους. Η αναλογία Ελλήνων παικτών σε σχέση με τη Σούπερ Λιγκ είναι μεγαλύτερη.

Στο μαγαζί δεν έχει προίκες από τους προηγούμενος. Θέλουμε το πρωτάθλημα να γίνεται με ίσους όρους. Μέχρι τώρα δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο για τον Σιμιτζόγλου και τα ελλιπή στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση της Λαμίας στην αντίληψή μου.

Δεν έχουμε και την δικαιοδοσία να επεμβαίνουμε στα αρμόδια όργανα. Ούτε θέλουμε φυσικά να το κάνουμε αυτό.»