Βαθμολογία

Καλαϊτζίδης: «Υπάρχει διαφορά με την Δόξα»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο μέσος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Γιάννης Καλαϊτζίδης.

Ο παίκτης των Ποντίων τόνισε ότι προέχει το ματς με την Καβάλα, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι «κοκκινόμαυροι» είναι η καλύτερη ομάδα, κάτι το οποίο ευχήθηκε να αποδειχτεί και μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη κόντρα στο Μακεδονικό και το γκολ που σημείωσε:

 «Ειδικά στο α’ ημίχρονο είχαμε πολύ καλή εμφάνιση. Μπήκαμε αποφασισμένα γιατί ξέραμε ότι οι ομάδες που έρχονται στην έδρα μας κλείνονται και πρέπει να χτυπήσεις το παιχνίδι από το α΄ ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να προσέξουμε αυτό και να κλειδώσουμε τη νίκη από το α΄ ημίχρονο. Το ρόστερ είναι επαρκέστατο και πλήρες όχι μόνο για αυτήν αλλά και για την παραπάνω κατηγορία. Έχουμε μόνο μια ήττα η οποία ήταν και ένα ισχυρό μάθημα για να είμαστε πιο αποφασισμένοι».

Για τη διαφορά τους ενός πόντου και το παιχνίδι με τη Δόξα:

 «Υπάρχει ο ένας βαθμός υπέρ. Το παιχνίδι με την Καβάλα χρειάζεται προσοχή και εφόσον καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, θα κοιτάξουμε και το παιχνίδι με τη Δόξα το οποίο θα κρίνει τα περισσότερα. Με τη Δόξα έχουμε βρεθεί δύο φορές αντιμέτωποι φέτος. Εάν η διαφορά ήταν στο +7 και όχι στο +6 ουσιαστικά θα είχε τελειώσει και το πρωτάθλημα. Υπάρχει διαφορά και ελπίζω να φανεί μέσα στο γήπεδο».

Για τη συνεργασία με τον πατέρα του:

«Είναι αυστηρός με όλους και με μένα λίγο παραπάνω. Θέλει πειθαρχία και δεν κοιτάει ονόματα και παρελθόν των προσώπων που έχει απέναντι του αλλά μόνο το καλό της ομάδας».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

«Συμβαδίζουν με της ομάδας. Να πετύχουμε την άνοδο και βλέπουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι Κυπέλλου:

 «Έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου και θέλουμε να τον χτυπήσουμε και αυτόν τον στόχο. Θα μας βοηθήσει να διατηρηθούμε και σε ένα καλό ρυθμό ενόψει της συνέχειας».