Βαθμολογία

Αποχωρεί άμεσα από την ΑΕΛ ο Σάκης Τσιώλης!

«Κεραυνός εν αιθρία» έσκασε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στο ΑΕΛ RADIO, με τον ίδιο να αναφέρεται στο θέμα προπονητή για τους «βυσσινί», λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Σάκης Τσιώλης δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στην ΑΕΛ.

Όπως πληροφόρησε ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ, , οι δύο άντρες είχαν συζήτηση χθες (20/3) στην Αθήνα, με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να δηλώνει πως έχει πληγωθεί αρκετά στη Λάρισα έχοντας αρκετές προσωπικές πικρίες όλο αυτό το διάστημα και είναι απόφασή του να αποχωρήσει μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ στην εκπομπή των Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανού, ο Σάκης Τσιώλης παραμένει ανένδοτος στην απόφασή του να αποχωρήσει από το σύλλογο, παρά τις παραινέσεις του ίδιου να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σήμερα Τρίτη (21/3) ο Αλέξης Κούγιας επιστρέφει εσπευσμένα στη Λάρισα προκειμένου να καλέσει Διοικητικό Συμβούλιο όπου θα εξεταστεί και αυτό το ζήτημα. Μάλιστα όπως τόνισε ο μεγαλομέτοχος, μετά το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Λάρισας πρόκειται να πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη τύπου με τον τεχνικό της ομάδας, όπου ο ίδιος θα αναφερθεί στους λόγους αποχώρησής του.

Όπως είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο Σάκης Τσιώλης πρότεινε τον Γιώργο Κούτση που έχει δει αρκετά παιχνίδια της ΑΕΛ, ως διάδοχό του, όμως ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως τον προορίζει για τεχνικό διευθυντή.

Όπως όλα δείχνουν η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Τούμπα (2 Απριλίου) για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ με άλλον προπονητή, με τον Αλέξη Κούγια να κάνει ανοιχτή πρόταση στον Γιώργο Δώνη για να αναλάβει τη θέση του προπονητή της ΑΕΛ, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο προσθέτοντας παράλληλα πως θα ήταν αρκετά πληγωμένος βλέποντάς τον να πηγαίνει σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα.