Βαθμολογία

Αιχμές για ΕΡΤ από την ΠΑΕ Λαμία

Σαφείς αιχμές κατα της ΕΡΤ αφήνει η ΠΑΕ Λαμία με τις διαμαρτυρίες της στερεοελλαδίτικης ομάδας να έχουν να κάνουν με το γεγονός της απόκρυψης φάσεων στις οποίες διαμαρτύρεται για πέναλτι από πλευράς της δημόσιας τηλεόρασης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

«Χθες είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα. Η Λαμία θα συνεχίσει να δίνει τους αγώνες της μέσα στο γήπεδο. Δεν μας πτοεί η εχθρικότητα που συναντήσαμε μέσα στο στάδιο της Ελευσίνας ούτε η διαιτησία του κ. Ρατσιάτου που εξαφάνισε τρία πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, έδειξε μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας καταφέρνοντας έτσι να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ήταν ανθρώπινα λάθη.

Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι στα στιγμιότυπα του αγώνα που προβλήθηκαν από τη Δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε ούτε η μια, αλλά ούτε και οι τρεις περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε η ομάδα μας.

Τελικά τα ελευσίνια μυστήρια… συνεχίζουν να αποτελούν ένα ανεξήγητο φαινόμενο της κατηγορίας που αγωνιζόμαστε. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με τον υπέροχο κόσμο μας να πετύχουμε τον τελικό στόχο της ανόδου».