Βαθμολογία

Αυξημένα μέτρα στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Αυξημένα μέτρα θα υπάρχουν στην αναμέτρηση της Basket League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/3 στις 19:00 στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπάρχουν οδηγίες για όσους θελήσουν να βρεθούν στην Καλογρέζα και τονίζει ότι ο έλεγχος θα είναι αυστηρός περιμετρικά του γηπέδου, ενώ καλεί τον κόσμο να μεταβεί νωρίς στο γήπεδο για να μην υπάρξει συνωστισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/03) στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα Μέτρα Ασφαλείας της αναμέτρησης της Κυριακής (26/03, 19:00) ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Με εντολή της Αστυνομίας υπογραμμίζεται, ότι για άλλη μια φορά τα μέτρα θα είναι αυξημένα. Καλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να μην πλησιάσουν στο γήπεδο αν δεν έχουν εισιτήριο. Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος περιμετρικά του ΟΑΚΑ.

Για άλλη μία φορά, η ΑΕΚ B.C. καλεί τους οπαδούς της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα, και από τις προηγούμενες ημέρες εισιτήριο, και να σπεύσουν νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να μην προκληθεί συνωστισμός.

Υπενθυμίζεται, ότι ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιείται μόνο διαδικτυακά».