Βαθμολογία

Πέναλτι φάντασμα για τον Ολυμπιακό Βόλου (video)

Ισόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η χθεσινή (19/3) αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου στην έδρα του Ελευθεροχωρίου για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ένα ματς στο οποίο η τρικαλινή ομάδα έχει οικτρά παράπονα από την διαιτησία του Διονύση Ζούγρα με αφορμή την φάση της ισοφάρισης των "ερυθρολεύκων" σε 1-1 υποδεικνύοντας πέναλτι και ενώ στην φάση υπάρχει επιθετικό φάουλ του παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου σε ποδοσφαιριστή του Ελευθεροχωρίου.

Πράγμα το οποίο φαίνεται εξάλλου καθαρά και στο παρακάτω video του goaltrikala.gr όπου το οφθαλμοφανέστο φάουλ υπέρ των Μαύρων Αετών "βαφτίστηκε" πέναλτι υπέρ της ομάδας του Σάκη Παπαβασιλείου.

">http://

Αυτό το οποίο θεωρούμε ως μέσο είναι ότι θα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή από τους διαιτητές των αναμετρήσεων καθώς όσο πλησιάζουμε προς το τέλος και κρίνεται η άνοδος στην Football League το παραμικρό διαιτητικό λάθος μπορεί να κοστίσει.

Στα επτά τελευταία παιχνίδια οι πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και η καλύτερη ομάδα να πάρει την άνοδο στην πάλαι ποτέ Β' Εθνική.