Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Αυτά τα ματς η ομάδα ξέρει να τα παίρνει...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος έκανε λόγο για την εικόνα της ΑΕΛ κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και την «επόμενη μέρα» της ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είπε:

«Έχουμε όλες τις πιθανότητες με το μέρος μας. Πιστεύω κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν κομβικό, το πήραμε και κοιτάμε τη συνέχεια πιο άνετα.»

Για το γεγονός πως ο Παναιτωλικός έπαιξε δυνατά στην αναμέτρηση, τόνισε:

«Το θέμα είναι να πηγαίνουν σε όλα τα παιχνίδια έτσι. Μακάρι να κάνουν το ίδιο σε όλα τα παιχνίδια.»

Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα, σχολίασε:

«Εννοείται ότι όσο μαθηματικά δεν έχει τελειώσει η παραμονή δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Στην Ελλάδα ζούμε και πολλές ομάδες θα είναι αδιάφορες. Θεωρώ πως σε δύο τρία παιχνίδια θα τελειώσει το θέμα. Τώρα το ποιος θα πέσει δεν μπορώ να το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.»

Για το γεγονός πως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε ένα κομβικό παιχνίδι, είπε:

«Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα δείχνει θέληση και πάθος. Όποιο παιχνίδι ήταν κομβικό η ομάδα έδειξε πως το παλεύει και το παίρνει . Σε αυτά τα ματς γινόμαστε μια γροθιά και τα παίρνουμε. Απο εκεί και πέρα η ομάδα τώρα θα μπορέσει να αποδόσει ακόμα καλύτερα.»

Για το επεισόδιο που είχαν Ξενοδόχοβ και Φατιόν, τόνισε:

«Η εικόνα αυτή δεν είναι σωστή αλλά δείχνει και την τρέλα που έχουμε για το αποτέλεσμα. Το θέμα έληξε και δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους.»